INTROTONE® Therapy

 

Hvad er INTROTONE® Therapy?

  

 

INTROTONE® Therapie er en diagnose- og behandlingsproces, der er beregnet på at genskabe kroppens sundhed. INTROTONE® gør ikke brug af kirurgi og medicin men anvender kun menneskets ældste redskab – hænderne.


Hvordan fungerer INTROTONE® Therapy?

 

INTROTONE® er baseret på et indgående kendskab til alle de fysiske processer i kroppen og sammenfatter disse som et  samspil af netværkssystemer.Når et problem opstår, anvender terapeuten INTROTONE® til at diagnosticere de underliggende årsager til problemet. Dette ligger nemlig ikke hvor problemet opstår. Når årsagen er diagnosticeret kan en effektiv behandling påbegyndes.

Ved hjælp af INTROTONE® kan kroppens systemer registreres via et vektorsystem. Patienten oplever et konkret problem og terapeuten undersøger, om tilsvarende indre svingninger i ligevægten kan kontrolleres.Ved hjælp af manuelle impulser kan kroppens kommunikationskanaler stilles tilbage til optimal funktion og derved muliggøre selvhelbredende processer.


At læse kroppen

Ved hjælp af diagnosen kan INTROTONE® hjælpe med at finde de bagvedliggende uerkendte årsager til et problem. Den menneskelige krop er i stand til at stille en mængde informationer om sin tilstand til rådighed. Som INTROTONE® terapeuter har vi lært ”at læse” disse informationer med vores hænder. For at kunne opfatte interaktionen mellem alle systemer i kroppen (fx. Skelet og muskler, organer, blodkar, nerver osv.) er det nødvendigt med en særlig uddannelse, der giver et dybgående kendskab til anatomi,fysiologi og patologisk viden.

Et eksempel på hvad man kan ”aflæse” ud fra kroppens informationer er den biologiske dagsrytme af  hjerteslagene. Man kan udforske problemer og lidelser, hvis man formår at aflæse disse informationer i sammenhæng med den mængde andre informationer kroppen udsender. I INTROTONE® er der ingen ”standard diagnostik”. På forskellige mennesker kan det samme symptom have helt forskellige årsager. Derfor er en individuel undersøgelse af hver enkelt patient et must for os.

Stimuli til helbredelse

Det væsentligste værktøj for terapeuten er hænderne.

Ved hjælp af såkaldte mikro-impulser kan ”tilstoppede” kommunikationskanaler åbnes og forbindelsen mellem de
enkelte systemer i kroppen genoprettes. Den præcise pulseren får kroppen til at indlede helingsprocessen. Rækken af mulige anvendelser af INTROTONE® spænder fra klassiske symptomer (syndromer) til immunologiske og neurologiske sygdomme.

 
Uddannelsen varer 3 1/2 år, læs mere her: 
 
 
 
 

Gründerin der Introtone Academy und Ausbildungsleiterin

Hildegard Stenda ist zertifizierte IMT-Therapeutin (IMT.c), Heilpraktikerin und IMT-Instruktorin und bildet seit 2004 Mediziner, Heilpraktiker und Physiotherapeuten fort. Sie gründete die INTROTONE ACADEMY.

Die Begegnung mit der amerikanischen Therapeutin Sharon Weiselfish-Giammatteo, der Pionierin und Begründerin der Integrative Manual Therapy (IMT), eröffnete Hildegard Stenda seit 1997 eine visionäre Dimension der Heilarbeit und gab ihrem Studium der Mathematik und Musik und ihrer bisherigen Tätigkeit als Klavierpädagogin und Konzertpianistin eine neue Ausrichtung.

2011 erhielt sie in den USA die „IMT Teachers Certification“ (IMT-Teacher.c) verbunden mit dem Anliegen von Sharon Weiselfish-Giammatteo, die Methode in Europa weiter zu verbreiten.

 

mcpilates & bodytherapy | Løngangstræde 37B, 1468 Copenhagen K - Denmark | Tlf.: +45 28241639 | misa@post.tele.dk